NFC Tags kopen bij 123nfc.nl

Bent u op zoek naar de goedkoopste NFC tags? Vindt u het handig om taken op uw telefoon automatisch uit te laten voeren, zoals het automatisch starten van uw Bluetooth, GPS en navigatieprogramma wanneer u in de auto stapt? Dan bent u op de juiste website!

Wij streven ernaar NFC tags van hoge kwaliteit aan te bieden voor een eerlijke prijs. Bedrijven zijn van harte welkom bij 123nfc.nl, wij verzorgen met regelmaat grote bestellingen voor bedrijven. Denk hierbij aan bedrukte NFC tags in oplages vanaf 500 stuks.

Mocht u meer dan 100 NFC tags willen bestellen neemt u dan even contact met ons op zodat we u een volume korting kunnen aanbieden. NFC Tags kopen doet u dus gewoon bij 123nfc.nl.

NFC Tags zijn zeer geschikt om diverse taken met uw mobiele telefoon te automatiseren, zo kunt u er een in de auto plaatsen en automatisch uw Bluetooth, GPS en navigatie laten starten. En zo zijn er nog veel en veel meer toepassingen van deze leuke NFC tags. Lees meer hierover op de pagina toepassingen van NFC

123nfc.nl heeft onder andere NFC sleutelhangers, Waterdichte NFC Tags, On-Metal NFC Tags, NFC kaarten (NFC Business Cards), Mifare 1K NFC tags, NTAG203, NTAG213, NTAG215 en NTAG216 NFC tags. Wij breiden continue ons assortiment uit. Daarnaast zijn wij in staat om vrijwel elk soort NFC tag voor u leveren. Daarbij is het bedrukken van NFC tags ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Daarnaast verzenden wij uw bestelling nog dezelfde dag wanneer u voor 12:00 besteld op een werkdag. Uitzondering hierop zijn bestellingen welke buiten Nederland geleverd worden. Voor België moet u rekening houden met 2-3 werkdagen.

Klik hier om naar de producten te gaan. 

Op onze website vindt u uitgebreide informatie met onder andere enkele voorbeelden voor het gebruik van de tags, welke apps u hiervoor het beste kunt gebruiken en kunt u de tags direct bestellen. Het betalen van uw bestelling kan via iDeal, Paypal of via een overboeking. Betaling via iDeal zorgt voor een snelle afhandeling van uw betaling. Speciaal voor onze Belgische klanten hebben wij ook MisterCash als betaalmogelijkheid toegevoegd. Dus ook klanten uit België zijn van harte welkom bij 123nfc.nl.

Waarom bij 123nfc.nl bestellen?

  • De laagste prijs van Nederland.
  • Geregistreerd bedrijf bij de Kamer van Koophandel.
  • Snelle verzending.
  • De klant is bij ons nog steeds koning.
  • Gegarandeerde kwaliteit.
  • Meer dan 1500 mensen en 100 bedrijven maken al gebruik van de NFC tags van 123nfc.nl
  • Voor 12:00 besteld op werkdagen betekend de volgende dag in huis!

Gratis verzenden bij bestellingen vanaf EUR 15,- binnen Nederland. Anders EUR 1,- verzendkosten.
Verzendkosten voor België EUR 12,30. Dit in verband met een wijziging in de regelgeving waarbij producten naar België altijd voorzien moeten zijn van een barcode.