Verzending

Wij streven er naar om alle bestellingen geplaatst voor 17:00 dezelfde dag te verzenden. Wij geven echter geen garantie dat uw bestelling de volgende werkdag geleverd zal zijn. Wij verzenden alle bestellingen met PostNL en zijn afhankelijk van de afhandeling door PostNL. In 98% van de gevallen worden bestellingen de volgende werkdag geleverd.

Bestellingen geplaatst op zaterdag/zondag/maandag worden door PostNL minimaal op dinsdag geleverd. Op zaterdag en zondag wordt geen post opgehaald, dus deze wordt op maandag verwerkt en verzonden. Levering zal dan in de meeste gevallen op dinsdag zijn. Uw bestelling zal middels brievenbus post verzonden worden. U hoeft voor ontvangst niet thuis te zijn mits u over een standaard brievenbus beschikt.

Levering naar België en andere landen

Voor onze Belgische/internationale klanten kunnen wij helaas niet de volgende dag leveren. Hier moet u rekening houden met gemiddeld 2-3 werkdagen levertijd. Wij kunnen levering binnen 2-3 werkdagen niet garanderen.

Zekerheid van levering

Bestellingen worden standaard geleverd met briefpost zonder Track & Trace. Hierbij zijn wij niet aansprakelijkheid voor problemen bij de bezorging. Om hier zekerheid in te krijgen raden wij aan om uw bestelling met PostNL pakketpost te laten verzenden. Hiermee kunt u uw bestelling met Track & Trace volgen en zien waar en wanneer deze afgeleverd is. Neem hiervoor contact met ons op via de contactpagina.

Retourneren

Het is mogelijk om uw bestelling te retourneren. De sticker dient dan onbeschadigd en voldoende gefrankeerd retour gestuurd te worden. De verzendkosten indien van toepassing bij verzending naar de klant vergoeden wij. De retourkosten worden niet vergoed. Om een bestelling te retourneren dient u via het contactformulier eerst dit door te geven.