Op zoek voor uw bedrijf naar NFC producten met uw logo? Heeft u voor een project een grotere hoeveelheid nodig dan beschikbaar in onze webshop? Neem dan contact met ons op middels het onderstaande contactformulier.

Wij zijn sinds 2012 gespecialiseerd in Near Field Communication (NFC) en hebben reeds voor vele grote en kleine bedrijven mooie projecten uit mogen voeren. Denk hierbij een NFC tags met logo, visitekaartjes en NFC sleutelhangers in grote oplages. Met NFC zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos.

Wilt u dat uw gasten eenvoudig kunnen verbinden met uw gasten WIFI netwerk? Maak dan gebruik van NFC stickers voorzien van uw logo en NFC logo zodat uw gasten weten dat ze eenvoudig en snel kunnen verbinden met uw WIFI netwerk. Plaats deze op elke hotelkamer en bijvoorbeeld in de lobby.

Wilt u uw gasten in uw restaurant meer informatie geven over de wijnen? Laat ze de NFC tag scannen en ze krijgen uitgebreidere informatie te zien, inclusief advies om de gastheer/vrouw of sommelier om aanvullende informatie en advies op maat te vragen.

Heeft u een expositie? Met een NFC tag kunt u de bezoeker misschien wel een video over het kunstwerk tonen en misschien is het wel te koop en kunt u ze rechtstreeks naar een online omgeving doorsturen waar ze de aankoop al meteen kunnen doen!

Heeft u een evenement? Met een NFC tag kunnen bezoekers meteen uw contactgegevens op hun telefoon zetten.

Graag denken wij met u mee en adviseren wij u over de mogelijkheden en toepassingen. 123nfc.nl, ook voor B2B inzet van NFC!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht